Recente berichten

Nieuwe diensten bij Amos Milieutechiek B.V.

Chroom VI identificatie en luchttoetsing aan de grenswaarde Lees meer...

Uitbreiding geaccrediteerde scope Amos Milieutechniek

Interim-regeling voor de NEN2990 brengt de nodige aanpassingen en gevolgen met zich mee... Lees meer...

Onaangekondigde bijwoningen door de Raad van Accreditatie

Per 1 september 2016 start een pilotperiode van 2 jaar Lees meer...

Dit is een voorbeeld-nieuwsbericht.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec aliquam enim ut nunc bibendum eu adip Lees meer...

Meer nieuws

Planner (m/v)

Amos Milieutechniek BV is op zoek naar een echte duizendpoot. 

Je kunt goed organiseren, je kunt snel schakelen, je bent communicatief vaardig, staat stevig in je schoenen en je bent nauwkeurig in het verwerken van administratie en beschikt over een flinke dosis commercieel inzicht.

Onze klanten, gemeenten, bouwbedrijven, woningcorporaties en particulieren hebben dagelijks behoefte aan flexibele inzet. Als planner ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het invullen van de aangevraagde diensten.

Je hebt een signaleringsfunctie:

Zie jij verbeterpunten of kansen? Dan geef je dit meteen door aan de juiste personen zodat er direct actie ondernomen kan worden. Je onderhoudt dan ook intensief contact met zowel je klanten als je collega’s. Je denkt in oplossingen en krijgt er energie van zowel de klant als de medewerker tevreden te stellen.

Je belangrijkste taak is het dagelijks inplannen en aansturen van de (asbest)inspecteurs en het bijhouden van hun tijdsbesteding.

Daarnaast beantwoord je de telefoontjes van klanten en collega's en verricht je administratieve werkzaamheden zoals facturatie, het maken van offertes, het controleren van urenstaten en het opstellen van analyserapportages.

Wat zoeken wij: