Recente berichten

Nieuwe diensten bij Amos Milieutechiek B.V.

Chroom VI identificatie en luchttoetsing aan de grenswaarde Lees meer...

Uitbreiding geaccrediteerde scope Amos Milieutechniek

Interim-regeling voor de NEN2990 brengt de nodige aanpassingen en gevolgen met zich mee... Lees meer...

Onaangekondigde bijwoningen door de Raad van Accreditatie

Per 1 september 2016 start een pilotperiode van 2 jaar Lees meer...

Dit is een voorbeeld-nieuwsbericht.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec aliquam enim ut nunc bibendum eu adip Lees meer...

Meer nieuws

Amos Milieutechniek B.V. erkend leerbedrijf

Amos Milieutechniek B.V. erkend leerbedrijf voor laboratorium verrichtingen

Amos Milieutechniek  B.V. erkend leerbedrijf

 

Amos Milieutechniek is door PMLF met ingang van februari 2015 gecertificeerd als erkend leerbedrijf voor laboratoriumverrichtingen.  Bij een erkend leerbedrijf leren jongeren van een middelbare beroepsopleiding het vak in de praktijk. Als erkend leerbedrijf toont Amos een hoge betrokkenheid bij de laboratoriumbranche, laat zij zien dat kwaliteit en opleiding belangrijk is en dat zij investeert in de toekomst van jongeren.

De beroepspraktijkvorming is een belangrijk onderdeel van een middelbare beroepsopleiding. Leerlingen doen deze beroepspraktijkvorming in de vorm van een leerbaan of stage. Dat mag alleen bij een erkend leerbedrijf.

Voor elk beroep waarvoor een leerbedrijf wil opleiden, is een aparte erkenning nodig. De erkenning van leerbedrijven gebeurt op basis van een erkenningsregeling. Om de erkenning te ontvangen, moet het bedrijf iedere leerling laten begeleiden door een zogenaamde praktijkbegeleider. Deze praktijkbegeleider moet het beroep uitvoeren, waarvoor de leerling wordt opgeleid. Daarnaast geeft het leerbedrijf de leerling tijd, ruimte en begeleiding om het vak te leren, naar school te gaan en praktijktoetsen uit te voeren.

Kenniscentrum PMLF (www.pmlf.nl)  is het kenniscentrum beroepsonderwijs bedrijfsleven voor de sectoren Procestechniek, Operationele techniek, Media en Laboratoriumtechniek. Kenniscentrum PMLF vormt de schakel tussen het bedrijfsleven, de onderwijsinstellingen en de overheid.

Meer informatie

Voor meer informatie  over stages, vacatures of onze diensten  kunt u contact op met Amos via 030-241 24 25 of per mail info@amos.nl

| archief bekijken