Recente berichten

Nieuwe diensten bij Amos Milieutechiek B.V.

Chroom VI identificatie en luchttoetsing aan de grenswaarde Lees meer...

Uitbreiding geaccrediteerde scope Amos Milieutechniek

Interim-regeling voor de NEN2990 brengt de nodige aanpassingen en gevolgen met zich mee... Lees meer...

Onaangekondigde bijwoningen door de Raad van Accreditatie

Per 1 september 2016 start een pilotperiode van 2 jaar Lees meer...

Dit is een voorbeeld-nieuwsbericht.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec aliquam enim ut nunc bibendum eu adip Lees meer...

Meer nieuws

Diensten

Ons adviesbureau in Utrecht levert een breed pakket aan diensten: bodemonderzoek, asbestinventarisatie en projectmanagement.

Diensten - Landmeting

Bodemonderzoek

De afdeling Bodem verricht milieuhygiënisch bodemonderzoek onder andere voor overdrachten, milieuvergunningen en bouwvergunningen. Indien bij verkennend onderzoek bodemverontreiniging wordt geconstateerd, is ook het vervolgtraject, bestaande uit het verrichten van nader onderzoek, saneringsonderzoek en het begeleiden van bodemsaneringen, bij ons in goede handen. Tevens worden partijen grond voor hergebruik gekeurd en bouwstoffen conform het besluit Bodem kwaliteit. Lees meer..

Diensten - Asbestinventarisatie

Asbestinventarisatie

De afdeling Asbest is gespecialiseerd in het verrichten van asbestinventarisaties voor sloop, bij overdracht en bij risico's voor de volksgezondheid. Mocht sanering van de asbesthoudende materialen noodzakelijk zijn dan kan desgewenst een plan van aanpak worden opgesteld, een bestek worden geschreven en de asbestsanering worden begeleid. Lees meer..

Projectmanagement

Projectmanagement

De afdeling projecten is gespecialiseerd in het begeleiden en adviseren van organisaties met het managen van milieukundige projecten.

In 2011 verscheen de 'Rechtsverhouding opdrachtgever, architect, ingenieur en adviseur, DNR 2011'. De Nieuwe Regeling (DNR) bevat de algemene branchevoorwaarden van de Bond van Nederlandse Architecten (BNA) en de Brancheorganisatie van advies, management, en ingenieursbureaus (ONRI). Amos Milieutechniek BV werkt volgens DNR-richtlijnen. Op al onze offertes, aanbiedingen, prijsopgaves is de DNR 2011, eerste herziende versie (juli 2013) van toepassing.

Download hier de PDF: DNR 2011, eerste herziende versie (juli 2013)
Lees meer..

Indien u meer wilt weten over de diensten van Amos Milieutechniek B.V. in Utrecht kunt u contact opnemen met 030 – 2412425 of per mail op info@amos.nl