Recente berichten

Nieuwe diensten bij Amos Milieutechiek B.V.

Chroom VI identificatie en luchttoetsing aan de grenswaarde Lees meer...

Uitbreiding geaccrediteerde scope Amos Milieutechniek

Interim-regeling voor de NEN2990 brengt de nodige aanpassingen en gevolgen met zich mee... Lees meer...

Onaangekondigde bijwoningen door de Raad van Accreditatie

Per 1 september 2016 start een pilotperiode van 2 jaar Lees meer...

Dit is een voorbeeld-nieuwsbericht.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec aliquam enim ut nunc bibendum eu adip Lees meer...

Meer nieuws

Diensten

Ons adviesbureau in Utrecht levert een breed pakket aan diensten: bodemonderzoek, asbestinventarisatie, asbestanalyse en projectmanagement.

Diensten - LandmetingDiensten - AsbestinventarisatieDiensten - Op locatieDiensten - Projectmanagement

Bodemonderzoek

Zo verricht de afdeling Bodem milieuhygiënisch bodemonderzoek onder andere voor overdrachten, milieuvergunningen en bouwvergunningen. Indien bij verkennend onderzoek bodemverontreiniging wordt geconstateerd, is ook het vervolgtraject, bestaande uit het verrichten van nader onderzoek, saneringsonderzoek en het begeleiden van bodemsaneringen, bij ons in goede handen. Tevens worden partijen grond voor hergebruik gekeurd en bouwstoffen conform het besluit Bodem kwaliteit.

Asbestinventarisatie

De afdeling Asbest is gespecialiseerd in het verrichten van asbestinventarisaties voor sloop, bij overdracht en bij risico's voor de volksgezondheid. Mocht sanering van de asbesthoudende materialen noodzakelijk zijn dan kan desgewenst een plan van aanpak worden opgesteld, een bestek worden geschreven en de asbestsanering worden begeleid.

Asbestanalyse

Het asbestlaboratorium is ingericht voor asbestanalyse. Op locatie worden achtergrondmetingen (bij risico-inventarisaties) en vrijgavemetingen (na asbestsaneringen) uitgevoerd. Met behulp van onze mobiele laboratoria kunnen materiaal- en kleefmonsters ook op locatie worden onderzocht.

Projectmanagement

De afdeling projecten is gespecialiseerd in het begeleiden en adviseren van organisaties met het managen van milieukundige projecten.

Op alle offertes, aanbiedingen en opdrachten van Amos Milieutechniek B.V. zijn de bepalingen uit de RVOI-2001 (5e ongewijzigde druk; april 2003) van toepassing. Indien gewenst kan de RVOI-2001 worden opgevraagd of via onderstaande link worden gedownload.
PDF download: PDF RVOI-2001

Indien u meer wilt weten over de diensten van Amos Milieutechniek B.V. in Utrecht kunt u contact opnemen met 030 – 2412425 of per mail op info@amos.nl