Zet ons team in en onderzoek de nulsituatie van uw bodem - AMOS Milieutechniek B.V.

Recente berichten

Nieuwe diensten bij Amos Milieutechiek B.V.

Chroom VI identificatie en luchttoetsing aan de grenswaarde Lees meer...

Uitbreiding geaccrediteerde scope Amos Milieutechniek

Interim-regeling voor de NEN2990 brengt de nodige aanpassingen en gevolgen met zich mee... Lees meer...

Onaangekondigde bijwoningen door de Raad van Accreditatie

Per 1 september 2016 start een pilotperiode van 2 jaar Lees meer...

Dit is een voorbeeld-nieuwsbericht.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec aliquam enim ut nunc bibendum eu adip Lees meer...

Meer nieuws

Bodem nulsituatie onderzoek

Diverse diensten

 Complete service

Kwalibo-erkend

Heeft u vragen over onze diensten?

Neem contact op

Wilt u bij uw bodem de nulsituatie bepalen met een professioneel onderzoek? Amos Milieutechniek B.V. in Nieuwegein is een erkende bodemintermediair en werkt uitsluitend met officiële saneringsbedrijven. Bovendien hebben wij milieukundig begeleiders en monsternemers in dienst die erkend zijn volgens de Kwalibo-regeling.

Wij meten bij uw bodem de nulsituatie middels een nauwkeurig onderzoek

Als u met bedrijfswerkzaamheden wilt beginnen, dient een bodemanalyse plaats te vinden om vast te stellen of er sprake is van bodemverontreiniging. Hiervoor dient u monsternemers en laboratoria in te schakelen die door het Ministerie van IenM aangewezen zijn en Kwalibo-erkend zijn. Tevens dient de bodemtoetsing plaats te vinden conform de Circulaire bodemsanering en het Besluit bodemkwaliteit. Ons bedrijf is Kwalibo-erkend, waardoor u ons inschakelt voor het volledige bodemonderzoek. Bovendien zijn wij als specialist in bodemonderzoek experts in het toepassen van diverse onderzoeksopzetten. We starten het onderzoek door de nulsituatie van de bodem te bepalen. Na het beëindigen van uw activiteiten, kunnen we de eindsituatie van de bodem meten. Zo zien we of er tijdens uw activiteiten verontreiniging is ontstaan. Deze data wordt vervolgens opgenomen in het bodemloket van Utrecht.

Profiteer van onze vele specialismen

Doordat Amos Milieutechniek B.V. in Nieuwegein al jarenlang werkzaam is in de saneringssector, ondersteunen wij u met uiteenlopende diensten. Zo voeren we onderzoek uit om de nulsituatie van de bodem te meten, maar we helpen u ook graag met andere bodemvraagstukken. Wilt u meer informatie over bodemonderzoek? Stuur dan een e-mail naar info@amos.nl of bel naar 030 – 2412425.