Recente berichten

Nieuwe diensten bij Amos Milieutechiek B.V.

Chroom VI identificatie en luchttoetsing aan de grenswaarde Lees meer...

Uitbreiding geaccrediteerde scope Amos Milieutechniek

Interim-regeling voor de NEN2990 brengt de nodige aanpassingen en gevolgen met zich mee... Lees meer...

Onaangekondigde bijwoningen door de Raad van Accreditatie

Per 1 september 2016 start een pilotperiode van 2 jaar Lees meer...

Dit is een voorbeeld-nieuwsbericht.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec aliquam enim ut nunc bibendum eu adip Lees meer...

Meer nieuws

Certificeringen

Amos beschikt over verschillende certificeringen zoals het procescertificaat voor asbestinventarisaties.

Hieronder kunt u de certificaten downloaden en bekijken

AMOS certificeringen

Asbest certificaten (ISO & SIKB-BRL) 

Amos Milieutechniek B.V. beschikt over het procescertificaat voor asbestinventarisaties, de ISO/IEC 17025 (testen) en ISO/IEC 17020 (inspectie) accreditatie voor het asbestlaboratorium (middels RVA-registratienummers I146 en L332), de procescertificaten SIKB-BRL 1000 (partijkeuringen), SIKB-BRL 2000 (veldwerk bij bodemonderzoek) en SIKB-BRL 6000 (milieukundige begeleiding bij bodemsanering) en het ISO-9001:2008-certificaat voor de gehele organisatie.

Amos Milieutechniek B.V. is gecertificeerd voor partijkeuringen, veldwerk bij bodemonderzoek en milieukundige begeleiding bij bodemsanering en is hiervoor door het de Ministerie van I en M erkend.

Onze diensten worden, als onderdeel van het kwaliteitssysteem, regelmatig door externe bureaus waaronder KIWA en de Raad van Accreditatie (RvA) gecontroleerd.

Omdat wij onze werkzaamheden veilig uitvoeren zijn we ook in bezit van een VCA certificaat.

Om up-to-date te blijven en inspraak te hebben bij de ontwikkelingen op het gebied van wetgeving, meettechnieken en de markt op het gebied van bodem- en asbestonderzoek, is Amos Milieutechniek B.V. actief lid van de VVMA, VOAM en FENELAB, overkoepelende brancheorganisaties voor bodem- en asbestonderzoeksbureaus en laboratoria.

Amos Milieutechniek  B.V. erkend leerbedrijf

Amos Milieutechniek is door SBB (voormalig kenniscentrum PMLF) met ingang van februari 2015 gecertificeerd als erkend leerbedrijf voor laboratoriumverrichtingen.  Bij een erkend leerbedrijf leren jongeren van een middelbare beroepsopleiding het vak in de praktijk. Als erkend leerbedrijf toont Amos een hoge betrokkenheid bij de laboratoriumbranche, laat zij zien dat kwaliteit en opleiding belangrijk is en dat zij investeert in de toekomst van jongeren.

Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) is het kenniscentrum beroepsonderwijs bedrijfsleven voor o.a. de sectoren Procestechniek, Operationele techniek, Media en Laboratoriumtechniek. SBB vormt de schakel tussen het bedrijfsleven, de onderwijsinstellingen en de overheid.

Amos Milieutechniek B.V. streeft continu naar verbetering van haar processen en doet dit onder andere door middel van interne en externe audits. Klachten, beroepen en aanbevelingen ter verbetering van onze processen, zijn voor ons dan ook een middel om onze ambitie naar perfectie van onze diensten, conform onze accreditatie en keurmerken, te realiseren.

Amos Milieutechniek B.V. wil klachten en/of beroepen correct en transparant behandelen en op verzoek is deze procedure ook op te vragen.

Indien u meer wilt weten over de diensten van Amos Milieutechniek B.V. in Utrecht kunt u contact opnemen met 030 – 2412425 of per mail op info@amos.nl

Bijlagen