Recente berichten

Nieuwe diensten bij Amos Milieutechiek B.V.

Chroom VI identificatie en luchttoetsing aan de grenswaarde Lees meer...

Uitbreiding geaccrediteerde scope Amos Milieutechniek

Interim-regeling voor de NEN2990 brengt de nodige aanpassingen en gevolgen met zich mee... Lees meer...

Onaangekondigde bijwoningen door de Raad van Accreditatie

Per 1 september 2016 start een pilotperiode van 2 jaar Lees meer...

Dit is een voorbeeld-nieuwsbericht.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec aliquam enim ut nunc bibendum eu adip Lees meer...

Meer nieuws

Junior Projectadviseur Bodemonderzoek

Amos Milieutechniek in Utrecht is gespecialiseerd in het verrichten van bodemonderzoek, asbestinventarisaties, asbestanalyses en projectmanagement.

De afdeling Bodem verricht milieu hygiënisch bodemonderzoek onder andere voor overdracht, milieuvergunningen en bouwvergunningen.

Klaar voor jouw start en sta je graag met je voeten in de modder? Dan zoeken wij jou!

Voor onze afdeling Bodem zijn wij op zoek naar een nieuwe collega, vanwege het groeiende aantal werkzaamheden.


Wie ben jij?

Je bent iemand die het niet erg vindt om je handen vies te maken, maar je kan daarnaast ook juist rapporten schrijven op kantoor. Je vindt diversiteit in je werk belangrijk en kan snel schakelen. Daarnaast vindt je het leuk om met je collega’s samen op kantoor te zijn, maar vind je het fijn om zelfstandig je werkzaamheden op te pakken. Omdat de werkzaamheden divers zijn, zal er in een korte tijd veel informatie op je af komen. Gelukkig ben jij iemand die snel dingen oppakt en van nature nieuwsgierig bent naar meer. Je stelt vragen en geeft niet zo snel op, een regenbui hier of daar slaat jou niet uit het veld!

Ondanks dat jij meestal kantooruren werkzaam bent vind jij het niet erg soms vroeger te beginnen of juist later klaar te zijn. Het kantoor is gevestigd in Utrecht, echter komt er ook wat veldwerk kijken bij deze functie. Je moet om deze reden, dan ook niet bang zijn om ook andere delen van Nederland te gaan zien (mogelijkheden voor bedrijfsvervoer zijn bespreekbaar).

Wat is jouw ervaring?
Uiteraard is enige ervaring met dit werk altijd een pré. Je hebt óf een gerichte MBO opleiding en hebt al enige kennis en ervaring op het gebied van bodemonderzoek, bodemkunde, bodemverontreiniging, bodemsanering óf je hebt recent een HBO/WO opleiding (civiel, milieu- of cultuurtechniek) afgerond. Ook heb je wellicht enige kennis van relevante normering en wet- en regelgeving op het gebied van bodemonderzoek. Uiteraard beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift en ben je in het bezit van je rijbewijs B.


Wat ga je doen?
Je werkzaamheden zullen bestaan uit het uitvoeren van bodemonderzoek van A tot Z. Je onderhoudt contacten met opdrachtgevers (o.a. overheden, grondbanken, bedrijven en particulieren). Je stelt offertes op, draagt zorg voor het vooronderzoek en het opstellen van een passend onderzoeksopzet. Je bent betrokken bij of maakt deel uit van de veldwerkzaamheden, interpreteert veldwerkdata en analyseresultaten en op basis van de uitkomsten zal je een eindrapportage opstellen, waarbij een opdrachtgever geadviseerd wordt over de situatie en/of mogelijke vervolgstappen.

Wat bieden wij?

Vind je het leuk om met alle facetten van het vak Bodemonderzoek kennis te maken en uit te groeien tot een volwaardige adviseur? Neem dan contact op met Kimberly de Pater (Recruiter), 06 40 83 58 16 of stuur je cv met motivatie naar info@amos.nl.


Adresgegevens:

Amos Milieutechniek BV, Uraniumweg 27E te Utrecht.
Tel. 030-2412425.